CINEHORROR THE EXORCISM

Ejani në CineHorror të Enjten 20 Qershor dhe shikoni filmin horror THE EXORCISM.

Një aktor i trazuar (Russell Crowe) fillon të shfaqë një sjellje përçarëse gjatë xhirimit të një filmi horror. Vajza e tij e larguar pyet veten nëse ai po rrëshqet përsëri në varësitë e tij të së kaluarës apo nëse ka diçka më të keqe në lojë…

Mos e humbisni SCARY MENU që do t’ju japë 50% zbritje! Biletat janë në shitje.