CINEFAN - THE HUNGER GAMES: THE BALLAD OF SONGBIRDS AND SNAKES 15 NËNTOR.

Ejani në CineFan me filmin THE HUNGER GAMES: THE BALLAD OF SONGBIRDS AND SNAKES.
Zhytuni në lojërat e mistereve dhe aksioneve.
Ndjejeni aksionin në 4DX dhe eXtreme!
Mos i humbsini shfaqjet e CineFan nga ora 19:00.
Ju presim me pije të mirëseardhjes, dhe dhurata për më fatlumët!
Bleni biletat online ose përmes aplikacionit CineStar Cinemas Kosovo.