BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY!

Black Friday e veçantë është në kinema!

 

  • Ndërsa të tjerët janë në furi blerjesh, relaksohuni në CineStar me zbritje prej 50% në filma të përzgjedhur.
  • Oferta vlenë të Premten me 24 Nëntor vetëm për filmat Dear David, Retribution, dhe Sound of Freedom.
  • Blini biletat tuaja nga e Marta, 21 Nëntor.
  • Vlenë për të gjitha shfaqjet e atyre filmave në atë ditë. Tarifat shtesë të biletave nuk tarifohen. Tarifa online paguhet shtesë ndaj çmimit të zbritur.
  • Ky çmim nuk është i vlefshëm për Ditëlindjet dhe Shfaqjet shkollore.