MEGA HAPJE: BILETAT -50% ZBRITJE 2.-4.6.

Nga 2 – 4 qershor, kënaquni me ofertën 3-ditore: BILETAT -50% ZBRITJE!
Oferta vlen për të gjitha llojet e shfaqejeve, të gjitha sallat, të gjitha llojet e biletave dhe të gjitha llojet e shtesave përveq Gold Class.