Përshëndetje Barbie! Shikoni disa lajme të freskëta rozë!
Organizojmë BARBIE PINK WEEKEND, 29 & 30 Korrik!
Merrni me vete shoqet tuaja më të mira dhe shijoni eventin me dhurata të mahnitshme për më fatlumet!

Në bashkëpunim me Lindex kemi përgatitur:
⭐30 kupona dhuratash x 30 euro për më fatlumet
⭐ Këndi i Pop Up Fashion
⭐Dhurata me kupon me zbritje prej 20% deri në përfundim të stokut

Barbie koktej (me çmim të zbritur për ata që blejnë bileta të filmit)!

Merrni vendet tuaja tani dhe mos humbisni #BarbiePinkWeekend në CineStar Megaplex Prishtina Mall!